Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Fűszeres csirkecomb, pirított gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
8 darab csirkecomb (felső vagy alsó)
60 dkg csiperkegomba
1 kanál fűszersó
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A csirkecombokat befűszerezzük és tepsibe rakjuk. Lelocsoljuk olajjal és sütőbe rakjuk. 170 fokos sütőben, pirosra sütjük. A gombát leszeleteljük, a hagymát finomra vágjuk és olajon pirítjuk. Rátesszük a gombát és fűszerezzük. Fedő alatt pirítjuk, amíg a levét el nem fövi. A csirkecombokat a gombaágyra tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.21.
Rendelj most
44ó 9p
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.21.
Rendelj most
44ó 9p
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.21.
Rendelj most
44ó 9p
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.21.
Rendelj most
44ó 9p
h n ó p mp
Ananász
-41%
999 Ft
589
Ft/kg
Ananász
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4