Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A durvára vágott friss fűszereket tegye egy edénybe, adja hozzá a fetát, a fügét, a citromhéjat, a citromlevet, az olajat, a sót és a borsot. A dió- és mogyoróféléket tegye egy mozsárba vagy darálóba, törje apró darabokra, majd adja a fűszerekhez.
Keverje össze a fűszereket a dió- és mogyorófélékkel, majd töltse meg jól a csirkét. Kenje ki a tepsit, és helyezze bele a húst. Locsolja meg a csirkét kókuszolajjal, majd hintse meg sóval, borssal és citromhéjjal. Helyezze 180 fokra előmelegített sütőbe körülbelül 30-45 percre, ameddig a csirke aranybarnára nem sül. A sütési idő a csirke méretétől és a sütő fajtájától függően változhat.