Receptek Főételek Húsos ételek Füstölt tarjával rakott sertéskaraj

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
20 dkg trappista sajt
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
8 szelet sertéskaraj
30 dkg füstölt tarja
10 dkg finomliszt

Leírás

A karajt sózzuk és megütögetjük, majd lisztbe mártjuk. Forró serpenyőben, hirtelen elősütjük. A tarját és a sajtot is szeletekre vágjuk. A karajszeletekre rátesszük a tarjaszeleteket és a sajtszeleteket, majd előmelegített sütőben, 180 fokon, rápirítjuk a sajtot. Friss salátával, vagy burgonyával is kitűnő.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4