Receptek Levesek Friss zöldborsóleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 l víz
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított majoranna
2 kanál zsír
50 dkg vegyes zöldség
2 csipet őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő

Leírás

A zsírban megpirítjuk a felkockázott hagymát, beletesszük a zöldségeket (Burgonyát, karalábét később)megpároljuk, felengedjük vízzel majd beletesszük a leveskockát, és hagyjuk főni. Mikor már majdnem puha minden zöldség, beletesszük a kockára vágott burgonyát. Puhára főzzük. Tésztával vagy a nélkül tálalhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4