Receptek Levesek Frankfurti leves krumplival

Hozzávalók

2 dl tejföl
1 fej vöröshagyma
2 fej burgonya
1 csipet őrölt kömény
1 csipet szárított majoranna
5 dkg zsír
2 pár virsli
1 fej kínai kel

Leírás

A kelkáposztát csíkokra vágjuk, majd annyi vízben feltesszük főni amennyi majdnem ellepi. Amikor már rottyant egyet, akkor beletesszük a fűszereket. Szintén beletesszük a kockára vágott burgonyát. Ha a káposzta megfőtt, az apró kockára vágott hagymát zsíron sárgára pirítjuk, rászórunk két evőkanál lisztet és simára keverjük. Ezután beleteszünk egy kanálka pirospaprikát, majd ezt a rántást keverjük bele a forrásban lévő levesbe. Majd a tejfölt is belekeverjük, ha szükséges még ízesítjük. Beletesszük a karikára vágott virslit, még egyszer megvárjuk hogy felrottyanjon és kész is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4