Receptek Saláták Francia saláta

Hozzávalók

20 dkg burgonya (főtt)
20 dkg alma
30 dkg sárgarépa (főtt)
20 dkg csemegeuborka
20 dkg zöldborsó (főtt)
10 dkg fehérrépa (főtt)

Leírás

A répákat, a krumplit, az almát és az uborkát vágd kis kockákra és keverd össze a zöldborsóval. (Ha a zöldséget frissen főzted, vagy pároltad, akkor a továbbiak előtt hagyd kihűlni.) Sózd, borsozd, ízesítsd citromlével és keverd össze a tartármártással. Kifejezetten jót tesz, ha a salátát tálalás előtt, 2-3 órát jégszekrényben érleled. Ha hidegtálon talapzatnak használod a franciasalátát, akkor célszerű kevés felolvasztott és lehűtött aszpikot belekeverni, hogy jobb legyen a tartása.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4