Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymákat pucolom/szeletelem/darabolom és megpárolom egy pyrex párolóedényben, a teavajon. Amikor összeesett, besűrítem az 1 ek. liszttel. Ha jól megkavargattam, a lisztes, üvegesre párolódott hagymát felöntöm a húslével (vagy vízzel és beledobom leveskockákat). Ezután, óvatosan megfűszerezem (só, fehér bors és szerecsendió). Ezután szép lassan felfőzöm ezt az egészet, pici lángon. Amikor késznek ítélem, beleöntöm a főzőtejszínt és hagyom egészen pici lángon, éppen csak felforrni. Tálalás előtt felforrósítom és teszek bele egy kis sajtot, hogy sűrítsem vele. Végül megszórom snidlinggel.