Receptek Levesek Francia hagymaleves

Hozzávalók

2 kanál finomliszt
1 gerezd fokhagyma
3 fej vöröshagyma
10 dkg trappista sajt
4 dkg vaj
2 dl tejszín
1 l alaplé (csontlé)

Leírás

A megtisztított vöröshagymát felkarikázzuk, a fokhagymát finomra aprítjuk és a vajon mindkettőt aranybarnára pirítjuk. Ezután liszttel megszórjuk és folyamatos kevergetés mellett felöntjük a csontlével.Tejszínnel dúsítjuk. Sóval, szerecsendióval és borssal fűszerezzük, majd lassú tűzön puhára főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4