Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Francia csirke gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
dl tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
1 kk zöldpaprika
6 darab csirkemell
10 dkg csiperkegomba
1.2 dl száraz fehérbor
1 csomag gombakrémleves

Leírás

A melleket csontozza ki, a gombát szeletelje fel. Sózza meg a melleket, fektesse tepsibe, a bőrös oldalával felfelé. Keverje a bort a gombakrémlevessel, tegye bele a gombát, majd öntse a csirkére. Süsse közepes hőfokon (180 C°) 60-75 percet, majd szedje ki a csirkét. A levét öntse serpenyőbe, majd keverje hozzá a tejfölt. Melegítse fel, ne forralja. Tálalja a csirkére kanalazva a mártást, körítse főtt rizzsel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 15ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 15ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4