Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csomag vaníliás cukor
8 dkg kristálycukor
1 kg alma
½ kg leveles tészta
1 csomag vaníliás pudingpor

Leírás

Az almát megpucoljuk, lereszeljük és megszórjuk a cukorral, majd állni hagyjuk. Közben kinyújtjuk a leveles tésztát, 8 részre osztjuk, majd az egyik felüket, néhány helyen bevagdossuk. Az almát kicsavarjuk és lassan párolni kezdjük. A levét elkeverjük a vaníliás pudinggal. Amikor az alma megpárolódott, megszórjuk kevés őrölt fahéjjal és a vaníliás cukorral, majd ráöntjük az almalével elkevert pudingport. Sűrűre főzzük, majd kicsit kihűtjük. A tésztára kupacokat teszünk, a tészta széleit megkenjük tojással és összehajtjuk. A széleket jól lenyomkodjuk. Kívülről is megkenjük tojással, majd előmelegített sütőben, pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4