Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Összedolgozzuk az anyagokat, majd a legvégén beledagasztjuk az olvasztott vajat is. Ízlés szerint, mazsolával is gazdagíthatjuk. Letakarva duplájára kelesztjük, kb. 1 óra alatt, majd annyi egyenlő részre osztjuk, ahány ágú fonatot szeretnénk készíteni. A szálakat kissé megcsavarjuk, megfonjuk a kalácsot, majd kb. fél órát pihentetjük. Ezután megkenjük a tejes tojássárgával a tetejét és addig pihentetjük, amíg bemelegszik a sütő. Ismét megkenjük a tetejét. Megszórhatjuk jégcukorral is, nagyon dekoratív, mutatós lesz tőle.