Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy pici meleg tejben, az élesztőt megkelesztjük. Miután megkelt, hozzáöntjük a lisztes keverékhez (liszt+cukor+só), majd apránként hozzátesszük az vajat és a maradék tejet, majd megdagasztjuk. Félretesszük, hagyjuk megkelni. A töltelékhez kikavarjuk a porcukrot és a margarint, majd hozzákeverjük a kakaóport. (Ha valaki nem szereti a hagyományos kakaóport, akkor használhat helyette instant változatot is, de akkor legalább 3 evőkanállal több kell.) A megkelt tésztát 6 cipóra osztjuk, lisztezett deszkán, téglalap alakúra nyújtjuk, megkenjük a krémmel, majd feltekerjük. A végeit kicsit gyúrkászoljuk össze, hogy a kakaó ne folyjon ki. Két tekercsből kell fonatot készítenünk. A 3 fonatot kiolajozott tepsibe tesszük, majd 160 fokos sütőben sütjük, közben olajjal párszor megkenjük. Akkor jól, ha a teteje szép pirosas-barna.