Receptek Levesek Fokhagymás tésztaleves kolbásszal

Hozzávalók

2 darab tojás
20 dkg finomliszt
1 dl tejföl
2 cikk fokhagyma
3 kanál étolaj
1 kanál őrölt pirospaprika
5 dkg füstölt kolbász

Leírás

15 deka lisztből és a tojásokból tésztát gyúrunk. Vékonyra kinyújtjuk és széles metéltre vágjuk. A felkarikázott kolbászt forró vízbe tesszük és kb. 15 percig főzzük. Közben, az olajból és a maradék lisztből, világos rántást készítünk, hozzáadjuk a finomra metélt hagymát és megpaprikázzuk. Belekeverjük a tejfölt és kevés hideg vízzel, jól elkeverjük. Ezt a rántást belekeverjük a levesbe és pár percig főzzük. Végül beletesszük a tésztát és puhára főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4