Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sárgaborsót külön, sós vízben, puhára főzzük és leturmixoljuk. A vajat megolvasztjuk és belereszeljük, vagy fokhagymanyomóval belenyomjuk a fokhagymákat. Hozzáadunk 1-2 kanál lisztet és egyenletesen elkeverjük, majd hozzáadjuk a tejszínt. Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borsból és szerecsendióból egy kávéskanálnyit adok hozzá. Ezután habverővel kavarva, adagoljuk hozzá a tejet, míg leves állagú nem lesz. Hozzáadjuk a sárgaborsópürét és ízlés szerint ízesítjük. Tálalhatjuk pirított, kockára vágott kenyérrel, snidlinggel és reszelt sajttal is.