Receptek Főételek Hal Fokhagymás-sajtos harcsaragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
½ darab citrom
2 dl tejszín
3 dkg parmezán
1 dl száraz fehérbor
1 csipet őrölt fehérbors
80 dkg afrikai harcsa
5 dl zöldségleves

Leírás

A harcsát kockára vágjuk és vajon elkezdjük párolni. Fűszerezzük és ráreszeljük a fokhagymát. Megszórjuk liszttel és felengedjük forró zöldséglevessel. Alaposan kiforraljuk és beleszórjuk a sajtot, majd tejszínnel dúsítjuk. Köretnek tészta, vagy rizs is remek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4