Receptek Főételek Hal Fokhagymás rák

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
5 kanál vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 dl száraz fehérbor
50 dkg koktélrák
1 kanál fokhagyma
1 kanál friss petrezselyem

Leírás

A rákokat lecsepegtetjük. A vajat felmelegítjük, és belerakjuk a rákokat a forró vajba. Fehéredésig pirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, és fűszerezzük. Megszórjuk liszttel, majd felengedjük fehérborral és csontlével. Kiforraljuk, majd tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4