Receptek Főételek Hal Fokhagymás rák

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csokor friss petrezselyem (finomra vágva)
80 dkg garnélarák
5 dkg fokhagyma

Leírás

A konyhakész rákokat, egy mély tálba tesszük. A hozzávalókat összekeverjük és az így kapott páclevet a rákokra öntjük. Egy órát hagyjuk állni a rákokat a pácban, majd egy teflonban, forró olajon pirosra pirítjuk őket. Sütés közben forró, fokhagymás vajat locsolhatunk rájuk. Pirítóssal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4