Receptek Főételek Húsos ételek Fokhagymás pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 gerezd fokhagyma
3 dl tejszín
1 darab vöröshagyma
10 dkg zsír
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
60 dkg pulykacomb
3 kanál finomliszt

Leírás

A pulykacombot vágjuk kockára. A hagymát vágjuk finomra, és kevés zsíron pároljuk meg. Rakjuk rá a húst, fűszerezzük, majd fedő alatt pároljuk meg. Ha megpuhult, akkor szórjuk meg liszttel, és engedjük fel forró vízzel. Forraljuk ki, majd tejszínnel dúsítsuk. Burgonyával, vagy rizs körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4