Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Oldjuk fel a cukrot és a sót, a kézmeleg vízben. Morzsoljuk a lisztbe az élesztőt és a 0.5 csésze langyos vízzel, készítsünk puha tésztát. Lisztezett deszkán gyúrjuk a tésztát, néhány percig, majd tegyük egy olajozott edénybe. Takarjuk le egy nedves ruhával és pihentessük 1.5 órát, amíg a kétszeresére növekszik. A megkelt tésztát, gyúrjuk össze a vajjal és a fokhagymával. Készítsünk a tésztából egy ovális alakú kenyeret és tegyük bekent sütőformába. Takarjuk le nedves ruhával és várjunk, míg ismét a kétszeresére kel. A sütőt 250 C°-ra melegítsük fel és süssük a kenyeret, 20-25 percig, míg a teteje világosbarna lesz. Vegyük ki a sütőből és tegyük egy fémrácsra. Kenjük be ghível, hogy a fényes színt kapjon. Felszeletelve szolgáljuk fel.