Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kenyeret felkockázzuk és 10 perc alatt, sütőben megszárítjuk. Ha van cipónk, akkor a tetejét levágjuk, a belsejét kiszedjük és így tesszük be a sütőbe - akkor viszont ebben is tálaljuk. A cipóbéllel a levest sűrítjük. Előkészítjük az alaplevet és felforraljuk. Egy másik edényben, olajon, kicsit megpároljuk az apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, majd felengedjük az alaplével és felforraljuk. A lisztet elkeverjük a tejföllel és hozzáadjuk a leveshez. Ha van cipónk, akkor liszt helyett, annak belét tesszük a levesbe. Ha kell, ízesítjük még sóval, borssal és reszelt fokhagymával. Az egészet turmixoljuk. Mély tányérban tálaljuk, a levesre szórjuk a sajtot. A kenyérkockát és a citromlevet külön tányéron tesszük az asztalra. Ha cipóban tálaljuk, akkor már nem kell hozzá kenyérkocka, az egész tányérostól fogyasztható.