Receptek Levesek Fokhagyma krémleves fehér borssal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 mk finomliszt
1 l tej
4 dl víz
3 fej fokhagyma
2 darab húsleveskocka
1 csipet őrölt fehérbors
1 doboz főzőtejszín

Leírás

Pirítsunk le 3 fej fokhagymát egy kis zsíron. Beleteszünk egy púpos kávéskanál lisztet, majd felöntjük 1 liter tejjel. Hozzáöntünk 2 pohár (4 dl) vizet. Ízesítés: fehérbors, 2 db húsleves kocka, szerecsendió, só. Forralás után 1 doboz főzőtejszínt öntünk bele. Kevergetni kell, mert hamar lekap!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4