Receptek Levesek Fokhagyma krémleves 3

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
8 dl víz
1 fej fokhagyma (áttört)
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
5 dkg trappista sajt
1 csipet ételízesítő
8 dkg finomliszt
1 kanál friss petrezselyem

Leírás

A lisztet olajon, vagy a vajon megfuttatjuk, majd beletesszük az apróra vágott fokhagymát. Keverés közben, egy picit pirítjuk. Felöntjük a vízzel, elkeverjük és hozzáadjuk a tejszínt. Sózzuk, fűszerezzük, pár percig forraljuk. Tálalás után, kenyérkockát és reszelt sajtot szórunk bele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4