Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Kakaós piskótát három részre vágunk. A meggybefőttet lecsöpögtetjük, és megszórjuk a fahéjjal és kevés porcukorral. A lecsöpögtetett meggylét egy fazékba tesszük, de egy kicsivel kikeverjük a vaníliás pudingport. A többi meggylét felforraljuk, és ha elkezd forrni, hozzáöntjük a pudingport, majd besűrítjük. A tejszínt habbá verjük, a porcukorral. Az alsó lapra először a kihűlt meggyes pudingot kenjük, rászórjuk a fahéjas meggyet, majd rákenjük a tejszínhabot. A középső lapra ugyanígy. A felső lapra csak a meggyes pudingot és tejszínhabot kenjük. Miután kész, körbekenjük a tortát a maradék tejszínhabbal, majd a tetejét megszórjuk kakaóporral, vagy ízlés és tetszés szerint, bármilyen cukorral és meggyel díszítjük.