Receptek Desszertek Sütést igénylő Finom fekete erdő torta

Hozzávalók

½ l tejszín
10 dkg porcukor
1 dkg őrölt fahéj
3 kanál kakaópor
1 darab babapiskóta
1 üveg meggybefőtt
1 csomag vaníliás pudingpor

Leírás

Kakaós piskótát három részre vágunk. A meggybefőttet lecsöpögtetjük, és megszórjuk a fahéjjal és kevés porcukorral. A lecsöpögtetett meggylét egy fazékba tesszük, de egy kicsivel kikeverjük a vaníliás pudingport. A többi meggylét felforraljuk, és ha elkezd forrni, hozzáöntjük a pudingport, majd besűrítjük. A tejszínt habbá verjük, a porcukorral. Az alsó lapra először a kihűlt meggyes pudingot kenjük, rászórjuk a fahéjas meggyet, majd rákenjük a tejszínhabot. A középső lapra ugyanígy. A felső lapra csak a meggyes pudingot és tejszínhabot kenjük. Miután kész, körbekenjük a tortát a maradék tejszínhabbal, majd a tetejét megszórjuk kakaóporral, vagy ízlés és tetszés szerint, bármilyen cukorral és meggyel díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4