Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A karajszeleteket sózzuk és borsozzuk, majd kicsit megütögetjük őket. A feta sajtot fellazítjuk és a hússzeletekre halmozzuk, majd felcsavarjuk őket. Akár fogpiszkálóval meg is tűzhetjük őket, hogy ne nyíljanak ki. A gnocchit sós, forró vízben, puhára főzzük. A serpenyőt felmelegítjük, beleöntünk 3-4 kanál olajat és megsütjük benne a hústekercseket. Közben a fokhagymát felaprítjuk és abban a zsiradékban megpirítjuk, amiben a hús sült. Kis idő múlva, rárakjuk a parajt és megszórjuk fűszerekkel. Ha már félig megpárolódott a paraj, akkor hozzáadhatjuk a gnocchit és keverjük össze a parajjal. Öntsük nyakon tejszínnel és forraljuk be. Tálaláskor, finomra vágott snidlinggel szórjuk meg. http://www.youtube.com/watch?v=6sm4yNArxkg