Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásokat szétválasztjuk, és a tojássárgáját habosra keverjük a vaníliás cukorral, valamint a cukor 3/4 részével. Hozzáadjuk a vizet. A kakaóport és a sütőport elkeverjük a liszttel. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. Amikor a fehérje már majdnem kész, hozzáadjuk a cukor 1/4 részét és így habosítjuk tovább, amíg kemény habot kapunk. A tojásfehérje habot lazán összekeverjük a tojássárgájával. A lisztet eközben folyamatosan adjuk hozzá. Tortaformába öntjük és kisütjük. A csokoládé- és vaníliakrémet a pudingos csomagon leírtak szerint készítjük el. A kihűlt krémeket, 3-3 evőkanál tejszínhabbal lazítjuk. A meggykrém esetében, a meggybefőtt levével készítjük el a pudingot. 3 dl meggylét használunk fel hozzá. Ha kihűlt a krém, hozzáadjuk a meggyet és a fél dl cherryt. Előzőleg válogassunk ki 16-20 szem meggyet a díszítéshez. A kisült tortakarikát 3 részre vágjuk. A krémeket habzsákokba töltjük, és a tortakarikára körkörösen, felváltva nyomjuk úgy, hogy minden második réteg meggykrém legyen. A maradék csokoládékrémmel kívülről körbekenjük a tortát. A felvert tejszínhabbal kívülről bevonjuk a tortát, és zselézett meggyszemekkel, kakaóval és reszelt csokoládéval díszítjük.