Hozzávalók

6 darab tojás (piskóta)
4 kanál finomliszt (piskóta)
1 csomag sütőpor (piskóta)
6 kanál víz (piskóta)
6 kanál kristálycukor (piskóta)
3 kanál kakaópor (tetejére)
2 csomag habfixáló
2 kanál kakaópor (piskóta)
½ l habtejszín
1 üveg meggybefőtt
2 csomag vaníliás pudingpor

Leírás

A vanília pudingot elkeverjük a meggybefőtt levében, és sűrűre főzzük, majd beleöntjük az egy üveg kimagozott meggyet 1/2 liter habtejszínt és 2 cs. habfixálót felverünk. Összeállítjuk a tortát. Piskóta lap fele, majd rá a töltelék, arra a tejszín 1/3-ad része, majd a piskóta lap másik fele. Végül tejszínnel beborítjuk, tejszínhabbal és kakaóval díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4