Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tisztítsuk meg, mossuk át és daraboljuk 10 részre a nyulat. Ezután adjunk hozzá 3 liter vizet. Főzzük fel és fölözzük le a habját. Tegyük bele a megpucolt zöldségeket, a fűszercsokrot és takarékon, másfél órán át pároljuk. Közben, ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Ha kész, szűrjük le és a levét addig főzzük, amíg egy liter marad. Dolgozzunk hozzá másfél deci tejszínt, a vaj, valamint a liszt keverékét és 5 percig pároljuk. Végül keverjük hozzá a tojássárgáját és a maradék tejszínt. Tegyük ebbe a keverékbe a nyulat, valamint a zöldségeket, melegítsük fel és forrón tálaljuk.