Receptek Főételek Húsos ételek Fehérboros-gombás csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
20 dkg trappista sajt
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 dl száraz fehérbor
80 dkg csirkemell
40 dkg csiperkegomba

Leírás

A csirkemellet szeleteljük és elősütjük. A gombát megtisztítjuk és feldaraboljuk. Lábasba öntjük az olajat és a bort. Felhevítjük és a húst puhára pároljuk benne. Ezután rárakjuk a gombát és tovább főzzük, közben ízesítjük. Behabarjuk egy kevés liszttel és tejföllel, valamint tejszínnel dúsítjuk. Spagettivel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4