Hozzávalók

80 dkg burgonya
20 dkg bacon szalonna
4 darab tojás
1 csokor metélőhagyma
1 adag

Elkészítés

1

A bacont és a megmosott, meghámozott burgonyát kockára vágjuk.

2

Forró serpenyőben zsírjára sütjük a bacont. Hozzáadjuk a burgonyát, ezt pirosra pirítjuk a szalonnazsírban.

3

Beleütjük a tojásokat, lefedjük és tovább sütjük, amíg a fehérje megszilárdul. Cheddart reszelünk rá, és megvárjuk, amíg a sajt megolvad.

4

Tálalás előtt az egész ételt megszórjuk apróra vágott snidlinggel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4