Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
8 tojásfehérjét habbá verünk, 8 evőkanál porcukorral. Félretesszük, majd 8 tojás sárgáját habzásig verjük, és utána belekanalazunk 10 evőkanál darált diót, és végül apránként a cukros fehérjét teszünk bele. Papírral kibélelünk egy tepsit, és a tésztát megsütjük, szép világosbarnára. Még melegen fel kell tekernünk, bejgli formára. Félretesszük. 4 tojás sárgáját 3 dl tejjel és 3 evőkanál liszttel felfőzünk. 25 dkg rámát, 5 evőkanál porcukorral és egy tasak vaníliás cukorral habosra keverünk, majd a kihűlt krémet is hozzáadjuk. Most a krém felét rákenjük széttekert tésztára, utána újra feltekerjük. A maradék krémhez, 3 evőkanál kakaót adunk, és rákenjük a tészta külső részére.