Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojássárgákat a cukorral és a citromlével, robotgéppel kikeverem, 3 percig. Kanalanként hozzáadom a forró vizet, amivel szintén jól átkeverem. Beleszitálom a sütőporral és 1 ek. kakaóporral elkevert lisztet. A tojásfehérjékből kemény habot készítek, amit finoman hozzákeverek a masszához. Alufóliával bélelt, kb. 30 x 30 cm-es tepsibe öntöm. Légkeveréses sütőben, 125 fokon, tűpróbáig sütöm. Az elkészült tésztát konyharuhára borítom, és feltekerem. Ha kihűlt, fél órára hűtőbe teszem, hogy megtartsa majd alakját. A tojást, a 3 tojássárgáját, kakaót, a cukrot és a kávét robotgéppel alaposan összekeverem. Ha nem elég édes, még lehet hozzá tenni cukrot! Külön edényben verem fel a hulalát, amit apránként a krémhez keverek. Vigyázni kell, nehogy összetörjön a hab! Összeállítás: A tésztát kitekerem, és megtöltöm a krém 3/4 részével. A maradék krémmel kívülről kenem meg a fatörzset, villával csíkozom, majd megszórom kakaóporral.