Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát nagyon apróra felkockázzuk és egy kis olívaolajon, puhára dinszteljük. Egy mély keverőtálban, az összes hozzávalót összekeverjük. A darált húst, a dinsztelt hagymát, az olajjal együtt, a fokhagymanyomóval préselt fokhagymát, a tojást, a vízbe áztatott és kicsavart kenyeret. Ízlés szerint fűszerezzük. Kézi robotgéppel, jó alaposan összedolgozzuk, hogy a kenyér ne maradjon darabos. Ezután, vizes kézzel, apró golyókat formázunk. Meghempergetjük a golyókat a zsemlemorzsában és forró olajban, pirosra sütjük.