Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Fahéjas zöld almachips

Hozzávalók

2 kg zöldalma
500 g kristálycukor
5 darab egész fahéj

Elkészítés

1

Cukorból, az egész fahéjból és 1 liter vízből szirupot főzünk. Hagyjuk legalább 40-50 percen keresztül főni, hogy jó intenzív fahéj íze lehessen. 

2

Az almát próbáljuk meg egészben hagyni és így kicsumázni. Amikor ez megvan, vágjuk fel hajszál vékony szeletekre. Ezután sütőpapíron tegyük egy tepsire és kenjük meg a cukorsziruppal mindkét oldalát. Dobjuk be a sütőbe 80-100 fokon annyi időre, amíg szép ropogós nem lesz és fordítsuk meg őket. Minden víz el fog párologni belőle és a cukros fahéj fog rákaramellizálódni a szeletekre.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 16ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 16ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4