Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Természetesen elkészíthetjük a vajas tésztát mi magunk is, jóval finomabb, de így gyorsabb és lényegesen kényelmesebb. A tésztát, a leírása szerint, hagyjuk felengedni. Lisztezett deszkára terítsük ki és nyújtsuk fél centi vastagra, általában nem ajánlott tovább hajtogatni. Kenjük meg a felolvasztott, de csak langyos vajjal, majd szórjuk meg vastagon, a cukorral és az őrölt fahéjjal. Hosszanti szélénél kezdve feltekerjük, kicsit pihentetjük, hogy a vaj összetapassza a cukros fahéjat, így nem szóródik ki. Ezután éles késsel, ujjnyi szeletekre vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük őket, de ne szorosan egymás mellé. Betesszük a 200 fokra előmelegített sütőbe. A hőt 180 fokra visszavesszük és 20 perc alatt, készre sütjük. Frissiben levesszük a papírról, hogy ne ragadjon rá.Langyosan az igazi. Tálalás előtt, hintsük meg porcukorral.