Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A margarint elmorzsoljuk a liszttel, hozzáadjuk a cukrot, a tojások sárgáját, a sütőport, a citrom reszelt héját és a rumot. A hozzávalókból tésztát gyúrunk, szétosztjuk két részre, és fóliával letakarva pihentetjük 1/2 órát, a hűtőben. Ez idő alatt, lereszeljük az almát, levét kicsavarjuk, majd elkeverjük a cukorral illetve a fahéjjal. (Ha túl lédús az alma, akkor hozzáadunk egy kis zsemlemorzsát. Vigyázat, ne hogy túladagoljuk!) A tepsit kikenjük margarinnal, és megszórjuk zsemlemorzsával. Az egyik tésztát kinyújtjuk, és tepsibe rakjuk. A tésztán elosztjuk egyenletesen az almát, és erre rátesszük a másik tésztát, amit kinyújtottunk. Előmelegített sütőben, 200 foknál, kb. 45 percig sütjük (hőlégkeveréses sütőben, 180 foknál, 40 percig). Ha a pite megsült, picit hagyjuk hűlni, és megszórhatjuk porcukorral.