Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A zöldségeket aprítsuk fel és rakjuk egy tepsibe. Öntsünk rá olajat és fehérbort. Szórjuk rá a fűszereket, majd fektessük rá a fácánmelleket. Fedjük le alufóliával, majd 160 fokos, előmelegített sütőben, pároljuk puhára a fácánmelleket. Közben a fahéjat és a szegfűszeget forraljuk fel, 3 dl vízben, majd szűrjük le és a kivonatban pároljuk meg a meggyet és az áfonyát. Ha megpárolódott, sűrítsük keményítővel és kevés fehérborral, majd mézzel tegyük pikánssá. Ha megpárolódott a hús, szeleteljük fel és vonjuk át a mártással. Köretnek, valamilyen burgonyaköretet készítsünk mellé.