Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szeretne többet megtudni? Nézze meg a sütikre vonatkozó irányelveinket. Cookie beállítások kezelése
A fácánt feldaraboljuk. A pácléhez valókat megtisztítjuk, a vöröshagymát 4–5 felé vágjuk, majd az ...
A fácánt feldaraboljuk. A pácléhez valókat megtisztítjuk, a vöröshagymát 4–5 felé vágjuk, majd az egészet összeöntjük a vízzel. Beletesszük a húst és 2 napig pácoljuk. A húsokat a pácléből kivéve fazékba tesszük, kb. 3 l vízzel felöntjük, majd felforraljuk. Közben a zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk. Ha felforrt a leves, a habját leszedjük, beletesszük a zöldségeket, hozzátesszük az ételízesítőt és a fűszereket. Lassú tűzön, puhára főzzük a húst. A levestésztát kifőzzük, és a leveshez tálaljuk.
© 2025 TESCO GLOBAL Zrt.