Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A fácánt megtisztítjuk, majd a fejét és a csüdjét levágjuk. A belső szerveit eltávolítjuk (a szívét és a zúzáját félretesszük), a húsát nagyon apróra feldaraboljuk. Ezután a szalonnát felkockázzuk, zsírját kisütjük és ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát. Pirospaprikát adunk hozzá, majd beletesszük a húst. Sózzuk, borsozzuk és felöntjük csontlével. Amikor a hús már majdnem teljesen megpuhult, hozzáadjuk a paradicsomot és a paprikát. Eközben a rizst megpirítjuk, majd ezt is a fácánhoz adjuk. Ha kell még, pótoljuk a csontlével és így, az egészet puhára pároljuk.