Receptek Desszertek Sütés nélküli Étcsokoládés-pudingos

Hozzávalók

2 darab tojás
16 dkg kristálycukor
10 dkg vaj
20 dkg porcukor
20 dkg étcsokoládé

Leírás

Vajat és a csokoládét összeolvasztjuk, ha nagyjából kihűlt, hozzá keverjük a tojások sárgáját. A tojásfehérjét a cukorral, kemény habbá verjük, mixer segítségével. Ezután egy kézi keverőlapáttal, óvatosan beledolgozzuk a csokis masszába. Teflon, vagy szilikon formába öntjük és 1 – 2 órára, hűtőszekrénybe tesszük dermedni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4