Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
20 dkg sárgarépa
3 kanál mustár
1 fej vöröshagyma
10 dkg csiperkegomba
10 dkg fehérrépa
1 kg csirkezúza
1 kanál finomliszt

Leírás

A zúzákat megtisztítjuk, négy részbe vágjuk. Forró olajon, nagy lángon, pirosra sütjük. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel, megsózzuk, borsozzuk, pirospaprikázzuk és annyi vizet teszünk rá, hogy ellepje. Fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk az aprított zöldségeket és ízesítjük. A tejfölt simára keverjük a liszttel és a mustárral, belekeverjük a puha zúza levébe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4