Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

4 darab tojás
3 csomag vaníliás cukor
3 kanál kristálycukor
8 kanál kristálycukor
40 darab babapiskóta
50 dkg mascarpone
1 kanál konyak (vagy rum)
3 kanál kakaópor
3 dl kávé

Leírás

A tojások sárgáját, a kétféle cukorral habosra kavarjuk. Akkor jó, ha a cukor elolvadt, a massza kifehéredik és tejföl sűrűségű. A krémsajtot hozzáadjuk, majd konyakkal ízesítjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és lazán a sajtos krémbe forgatjuk. A babapiskóta áztatásához, a kávét a cukorral és konyakkal összekeverjük. A piskóta felét egyesével, néhány másodpercre beleforgatjuk, és egymás mellé rakosgatjuk. A fele krémet egyenletesen rásimítjuk. A többi krémet a tetejére, meg az oldalára kenjük, végül kakaóport szitálunk rá. Hűtőszekrényben, kb. fél órán át állni hagyjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4