Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojások sárgáját, a kétféle cukorral habosra kavarjuk. Akkor jó, ha a cukor elolvadt, a massza kifehéredik és tejföl sűrűségű. A krémsajtot hozzáadjuk, majd konyakkal ízesítjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és lazán a sajtos krémbe forgatjuk. A babapiskóta áztatásához, a kávét a cukorral és konyakkal összekeverjük. A piskóta felét egyesével, néhány másodpercre beleforgatjuk, és egymás mellé rakosgatjuk. A fele krémet egyenletesen rásimítjuk. A többi krémet a tetejére, meg az oldalára kenjük, végül kakaóport szitálunk rá. Hűtőszekrényben, kb. fél órán át állni hagyjuk.