Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát megfonnyasztjuk kevés olajon, hozzáadjuk a rizst és kevés ideig pirítjuk. Amikor készen van, hozzáöntjük a húshoz, majd sózzuk, borsozzuk és paprikázzuk, de csak diszkréten, nem fontos, hogy piros legyen. Ezután a fejes káposztáról, óvatosan lefejtjük a leveleket és ebbe töltjük a húst. Lazán, mert a rizs megdagad. A maradék tölteléket is kigombócozzuk. A fazék aljára hulladék leveleket tehetünk, a vágott káposztát kettéosztjuk, felét az aljára tesszük és elrendezzük a töltelékeket. A tetejére tehetjük a füstölt húst, bőven megszórjuk a tetejét csomborral, pirospaprikával, végül rátesszük a vágott káposzta másik felét. Teljesen feltöltjük vízzel, majd kb. 2 óra alatt, készre főzzük.