Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst előkészítem, sózom és borsózom, majd hagyom állni egy fél órát. Amíg a hús érik, elkészítem a gyümölcs ragut. Egy teflon edénybe teszem a gyümölcsöket, ráreszelem a jól megmosott citromhéját és a kifacsart levét, így kezdem párolni. Nemsokára ráöntöm a mézet (ha valaki nagyon édesen szereti, még egy kanál cukrot tehet bele), de el is maradhat. Így párolom, kb. 15-20 percet, takarék lángon. Ezzel kész a ragu. Elkészítem a párolt rizst. Amíg a rizs párolódik (letakarva a saját gőzében), addig a húst, egy kis olívaolajon kisütöm. Maximum 5-10 perc, majd hozzákeverem a gyümölcsraguhoz. Nincs más hátra, mint a tálalás. Jó étvágyat!