Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Törjük át a túrót, majd keverjük ki a porcukorral, vaníliás cukorral, és a citrom héjával. Ezután a masszához adjuk hozzá a megmosott és pürésí tett eper 1/3-át. Majd amikor jól kikevertük akkor adjuk hozzá a felvert tejszínt és a darabokra vágott epret ( a díszítés kivételével) és óvatosan keverjük össze. A krémet helyezzük poharakba, a tetejét díszítsük tejszín rózsával a félre rakott eperrel, fogyasztás előtt rövid ideig helyezzük a hűtőszekrénybe. Tálaláskor menta levéllel, csoki figurákkal és ostyákkal tehetjük színesebbé.