Receptek Desszertek Sütés nélküli Epres túrókrém mézzel

Hozzávalók

2 tk zselatin
dl natúr joghurt
30 dkg eper
25 dkg mascarpone
2 kanál méz
1 dl eperlé

Leírás

Keverjünk össze 2 teáskanál zselatint, egy deci friss eperlével és 2 evőkanál mézzel. Várjuk meg, amíg megduzzad, majd keverjük össze 4,5 deci natúr joghurttal. Keverjük hozzá a mascarponét és a feldarabolt epret. A krémet adagoljuk kis tálakba, majd néhány órára tegyük hűtőbe. Miután megmerevedett a krém, egészben tányérra borítjuk, vagy fagylaltos kanállal, kis gombócokat formázhatunk belőle. Friss eperszemekkel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4