Hozzávalók

1 csomag vaníliás cukor
1 darab citrom
3 kanál porcukor
25 dkg babapiskóta
dl natúr joghurt
50 dkg eper
25 dkg mascarpone
6 kanál Amaretto

Leírás

Az epret megmossuk, megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A citromlevet felforraljuk a vaníliás cukorral. A mandulalikőrrel mély tányérba öntjük. A babapiskóták felét gyors mozdulatokkal megforgatjuk a lében, és kibélelünk velük egy akkora lapos tálat, amelyben egymás mellé elférnek a piskóták. A mascarponét elkeverjük a joghurttal és a porcukorral. A piskótára egy réteg epret szórunk, és bevonjuk a krém felével. A maradék piskótát megforgatjuk a likőrös lében, a krémre fektetjük, rászórunk egy réteg epret, majd rásimítjuk a maradék krémet. Letakarjuk, és 2-3 órára a hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a kakaóval megszórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4