Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vajat megolvasztom és hagyom kihűlni. Egy 22 cm-es, csatos tortaformát, sütőpapírral kibélelek. A kukoricadarát elkeverem a szitált liszttel és sütőporral. Egy másik edényben, simára keverem a ricottát a vízzel, mézzel és a tojásokkal, végül a vajat és a citromhéjat is beledolgozom. Ezt a keveréket hozzáöntöm a száraz hozzávalókhoz és csomómentesre keverem. Beleöntöm az előkészített formába, kirakom a megmosott és leszárított eperrel, vajdarabkákat csipkedek rá és 175°C fokra előmelegített sütőbe tolom, kb. 40 percre. A tejszínhabot keményre felverem és ételfestékkel vagy szörppel színezem. Ha kihűlt, bevonom a tejszínhabos keverékkel és bepanírozom müzlibe. Tejszínhabbal és tortadarával díszítem. Természetesen más gyümölccsel, aszalt gyümölccsel is csodálatos!