Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

50 dkg kristálycukor
1 darab vaníliarúd
300 dkg eper
100 dkg ribizli
1 tasak dzsemfix

Leírás

A ribizlit megmossuk, és leszemezzük. Az epret felaprítjuk, és beleöntjük abba az edénybe, amibe főzzük. Ráöntjük a cukrot, dzsemfixet, ribizlit és a vaníliát. Egyenletes hő alatt, gyakran kevergetve szétfőzzük. Ha szétesett a gyümölcs, akkor megturmixoljuk, átszűrjük, majd üvegekbe töltjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 19ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 19ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4