Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy lábasban, úgy fél liter vizet felforralunk. Belerakjuk a fűszereket és a narancsot, majd addig főzzük, amíg a víz barna és illatos lesz, aztán leszűrjük. Az így készült fűszeres vízhez, hozzáadjuk a felkockázott epret és a cukrot. Forraljuk, míg az eper szétfő. Ezután levesszük a tűzről és hozzákeverjük a tetszés szerinti tejet és tejszínt (ebből hagyjunk keveset, a díszítéshez is). Kézi mixerrel összeturmixoljuk, majd a hűtőben hűlni hagyjuk. Tálaláskor, a tetejére csurgatott tejszínnel és a kettévágott eperrel kínáljuk.