Receptek Levesek Eperleves rizsliszttel

Hozzávalók

½ l tej
3 kanál kristálycukor
25 dkg eper
2 kanál rizsliszt
1 darab citromfű

Leírás

Az epret megtisztítjuk, folyó vízzel megmossuk, kevés tejjel és a cukorral darabosra turmixoljuk. 2 dl tejben simára keverjük a rizslisztet és összekeverjük a turmixolt eperrel. Hozzákeverjük a maradék tejet és alacsony hőfokon, állandóan keverve, egyet forralunk rajta. Addigra besűrűsödik a leves. Amikor már nem forró, üvegtálba öntjük, citromfűvel vagy mentalevéllel díszítjük. Behűtve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4